Algemeen

GRE Vastgoedmanagement is een allround vastgoedmanagement organisatie die actief zorgdraagt voor het commercieel, technisch, administratief en financieel management van alle soorten vastgoed.

GRE Vastgoedmanagement is in 2004 opgericht door H.L. Buijs. Hij is de afgelopen twintig jaar in diverse functies in het vastgoedmanagement werkzaam geweest en heeft op alle gebieden de noodzakelijke ervaring opgedaan.

Door de samenwerking met een aantal makelaars kan GRE Vastgoedmanagement u een op maat gesneden dienstenpakket aanbieden waarvan, indien gewenst, ook taxaties en aan- en verkoopbemiddeling deel uit kunnen maken.

GRE Vastgoedmanagement is er op gericht een belangrijke bijdrage te leveren aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen van haar opdrachtgevers (beleggers en gebruikers/eigenaars) en hen daarbij optimaal te ondersteunen en te adviseren. Door haar flexibele organisatie is GRE Vastgoedmanagement in staat slagvaardig te werken en maatwerk te leveren.

Klantgerichte werkwijze

Alle bij het vastgoedmanagement betrokken partijen hebben belang bij een efficiŽnt en flexibel georganiseerde dienstverlening. Aan alle activiteiten binnen onze organisatie liggen dezelfde doelstellingen ten grondslag namelijk efficiŽnte werkwijze, hoge serviceniveaus en hoge betrouwbaarheid.

Lokale diepgang

Voor vastgoedmanagement is kennis van de lokale markt onontbeerlijk. Het 'spreken' van de taal en het kennis dragen van de cultuur in de regio zijn hierbij belangrijke elementen. De structuur van de organisatie en het netwerk maken het mogelijk te beschikken over alle noodzakelijke kennis van de lokale markt.
© GRE Vastgoedmanagement - opgericht in 2004

Valid HTML 4.01 Transitional